Més de seixanta nous títols s’afegeixen al catàleg de préstec de la Biblioteca Marià Vayreda.

Més de 30 nous llibres s’incorporen aquest mes de febrer a la secció d’adults de la Biblioteca Marià Vayreda. Entre les novetats, destaca l’última novel·la de Ferran Torrent, Poder contar-ho, el darrer llibre d’Adrià Pujol, Míster Folch, i la novel·la El despertar del navegant, de l’autora olotina Maribel Torres. La Sarbatana, d’Isabel-Clara Simó; La polaroid i altres relats, de Marta Romagosa; i Jugar-s’hi la vida, de Màrius Serra.

Pel que fa als autors internacionals, ja hi ha disponible a la biblioteca Màquines com jo, d’Ian Mcewan; Embassament 13, de Jon McGregor; Los testamentos, de Margaret Atwood; Esta tormenta, de James Ellroy; i Mites, de Stephen Fry.

Consulta les novetats literàries de l’octubre

La sala infantil també incorpora una trentena de nous títols. Entre les novetats s’incorporen còmics com Magalina i el gran misteri, de Sylvia Douyé; i Narval i Medu Lludri, de Ben Clanton. També es poden agafar ja en préstec Contes de riure per anar a dormir, d’Anna Manso; Normal? d’Amparo Sena; En Litus no pot dormir, de Mireia Sánchez i La ciutat dels animals, de Joan Negrescolor.

Altres llibres per als més petits de la casa són Mi miedo y yo, de Francesca Sanna; El Raül passa por, d’Andreu Martín; L’home d’aigua, de Joan Portell; Superbaguet, de Martin Piñol; El guardià de les bèsties, de Lucy Coats; i Vull ser lliure, d’Andreu Galan.

Consulta les novetats literàries de l’octubre a la sala infantil