La Biblioteca Marià Vayreda d’Olot ha incorporat aquest mes una cinquantena de nous títols al catàleg. A l’apartat literari ja es poden agafar en préstec títols com Bon dia, són les vuit!, d’Antoni Bassas, on el periodista repassa tots els seus anys al capdavant d’El Matí de Catalunya Ràdio. També està disponible Els Romanents, el llibre de Víctor Garcia Tur guanyador del darrer premi de novel·la curta Just M. Casero.

Igualment, ja està a la biblioteca La transparencia del tiempo, l’última novel·la de Leonardo Padura ambientada en part a l’Alta Garrotxa. De fet, l’any passat durant el MOT la directora del festival Carme Simon va acompanyar a l’escriptor cubà a visitar els escenaris on s’ambienta el llibre. Algunes de les altres novetats són Mare de llet i mel, de Najat El Hachmi; Ermita, de Jordi Llavina; La fugitiva, de Blanca Busquets; o Aglutinació, de Joan Jordi Miralles.

Consulta totes les novetats literàries del mes de març a la Biblioteca Marià Vayreda.

Pel que fa a la música, ja es pot escoltar l’homenatge que Sabor de Gracia fa a Peret en el CD Sabor a Peret. També hi ha disponible La gran vida, l’últim treball dels Buhos; així com [Triangular], el nou àlbum d’El Petit de Cal Eril. A l’apartat més clàssic es pot agafar en préstec Nocturne: piano works, d’Albert Guinovart.

Consulta totes les novetats musicals del mes de març a la Biblioteca Marià Vayreda.

El joc del còmic d’aquest mes consisteix en endevinar l’autor i el títol d’aquesta tira còmica. Si els saps, cal que omplis una de les butlletes que hi ha repartides per la Biblioteca i participaràs en el sorteig de dues entrades per veure un dels espectacles d’Olot Cultura.

2N PIS