Vora un centenar de nous títols s’afegeixen al catàleg de préstec de la Biblioteca Marià Vayreda.

Més de 40 nous llibres s’incorporen aquest mes de febrer a la secció d’adults de la Biblioteca Marià Vayreda. Entre les novetats, destaca Largo Pétalo de mar, d’Isabel Allende; El eco de la piel, d’Èlia Barceló; i Rialto, 11; de Belén Rubiano.

També es pot agafar ja en préstec la darrera novel·la de Manuel Jabois, Malaherba; i el premi Anagrama de novel·la Canto jo i la muntanya balla, d’Irene Solà. Entre les novetats d’aquest mes hi ha també Homes elegants, de Milena Busquets; Formigues dins els pantalons, de Pau Faner i Coll; Purgatori, de David Marín; i La rama que no existe, de Gustavo Martín Garzo.

Consulta les novetats literàries del juny

A la sala infantil s’incorporen una trentena de nous títols a la col·lecció. És el cas de Mariner de terra endins, de Laia de Ahumada; La platja dels inútils, d’Alex Nogués; Li vam posar Manolito, de Gustavo Roldán; Ara no, Bernat, de David McKee; i Un niu en un arbre, de Carles Sala, entre altres.

Consulta les novetats literàries del juny a la sala infantil

L’últim CD d’Oques Grasses, Fans del Sol, és una de les adquisicions musicals d’aquest mes a la Biblioteca Marià Vayreda. També es pot agafar en préstec R. D. I. Comunitat des Pla, de Tomeu Penya; Cuatro, de Las Migas; Letters to Bach, de Noa; i Leon, de The Pinker Tones, entre altres.

Consulta les novetats musicals del juny