Una seixantena de nous títols s’afegeixen al catàleg de préstec de la Biblioteca Marià Vayreda.

Més de 30 nous llibres s’incorporen aquest mes d’agost a la secció d’adults de la Biblioteca Marià Vayreda. Entre les novetats, destaca Per què ser feliç quan podries ser normal?, l’últim llibre de Jeanette Winterson. També es pot agafar en préstec des d’aquest dilluns Parte de mí, de Martha Sanz; Dies de tempesta, de Sara Bilotti; i El gos cosmopolita i dos espècimens més, de Raül Garrigasait.

Altres títols que des d’aquest mes formen part del catàleg de la biblioteca olotina són A mitjans d’agost, de Luca Ventura; Fòrvid, d’Elena Bartomeu; Lo que no me contaste, de Mark Mazower; Petits desastres, de Sarah Vaughan; Las hermanas Gourmet, de Vicente Molina Foix; Las devoradoras, de Lara Williams, entre altres.

Consulta les novetats literàries de l’agost

A la sala infantil s’incorporen una trentena de nous títols a la col·lecció. És el cas d’El llibre de la por, de David Cirici; Ernest, l’elefantet, d’Anthony Browne; El rei granota, de Ramon Besora; El ball de la Petita Matrioixca, d’Elisabet Contreras; Alí i Ramboline, de Valentí Gubianes; Perdut al museu, de Luisa Vera; i El pitjor llibre del món, d’Elise Gravel, entre molts d’altres.

Consulta les novetats literàries de l’agost a la sala infantil