Olot Cultura organitza per primera vegada una festa oberta a tothom a finals d’estiu per presentar la programació cultural de la temporada de tardor 2018 i com a prèvia a les Festes del Tura. Serà el divendres 31 d’agost, a partir de les 20.30 h, i porta per nom culTURA FEST.

A les 20.30 h, a la sala d’actes de l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa, els programadors de les diferents àrees de l’Institut de Cultura d’Olot explicaran els trets destacats de la programació de setembre a desembre i respondran a totes les preguntes que els vulguin fer els assistents. En acabar se servirà una copa de cava i hi haurà servei de bar i foodtrucks a les places del Torín.

A les 22 h, La Fura dels Baus presentarà l’espectacle Manes a la plaça de braus. Una impactant proposta realitzada el 1996 i que ara han recuperat, en la qual el públic es converteix en part del muntatge i viu una experiència total que “centrifuga els cervells i remou els budells”. A través d’una barreja d’emocions i sensacions, La Fura dels Baus reflexiona sobre idees universals com el sexe, el menjar, el naixement i la mort. Les entrades per veure l’espectacle valen 12 euros anticipades i 15 euros a taquilla i es posen a la venda aquest dimarts 17 de juliol, a partir de les 10 h.

A partir de les 23 h, en acabar l’espectacle, la festa continuarà a les places del Torín amb música en viu i DJ, en col·laboració amb el bar Líquid.