Un espectacle de pallassos i un clàssic versionat per Joan Pera són les dues propostes que es podran veure per les Festes del Tura al Teatre Principal d’Olot. La Companyia Rhum & Cia ens portarà R(h)umans, el diumenge 9 de setembre a les 20 h al Teatre Principal d’Olot. Cinc pallassos representaran els millors números de clown, en un collage musical farcit de números de creació pròpia i algun clàssic. Una obra per a totes les edats perquè el riure ho cura gairebé tot.

L’endemà, el dilluns 10 de setembre també a les 20 h, serà Joan Pera qui trepitjarà l’escenari del Teatre Principal d’Olot per representar El fantasma de Canterville, un clàssic de por per morir-se de riure. L’obra, basada en el text d’Oscar Wilde, narra la història d’una família que passa un cap de setmana en un castell on hi vaga el fantasma de Sir Simon de Canterville, una presència que s’ha proposat fer-los la vida impossible. Joan Pera interpreta el fantasma, en un muntatge on també hi actuen Elisabet Casanovas, David Olivares, Betsy Túrnez, Pep Sais i Òscar Castellví.

Les entrades pels dos espectacles es posaran a la venda el dimarts 17 de juliol a les 10 h a la taquilla del Teatre Principal, a Can Trincheria i a través del web d’OlotCultura. Les localitats valen 20, 15, 10 i 5 euros en el cas de R(h)umans i 25, 20, 15 i 7 euros per El fantasma de Canterville.