Se celebrarà de l’1 al 17 de juliol a set masos de cinc municipis de la Garrotxa.

En total s’han programat deu concerts amb un repertori variat.

Del 1 al 17 de juliol se celebrarà la sisena edició del Festival Música als Masos, amb la voluntat de tornar a la normalitat prèvia a la pandèmia. És per això que els concerts es tornaran a fer en els interiors de les cases, on es troben les millors condicions acústiques. Els organitzadors mantindran els dos torns per concert. D’aquesta manera es pot esponjar els aforaments i millorar la comoditat dels oients. En finalitzar l’actuació, es recupera la degustació de vi amb la col·laboració del celler empordanès Vinyes dels Aspres.

Pel que fa la programació, s’ha projectat una edició expansiva amb 10 concerts, on es podrà escoltar un repertori variat que combina obres mestres del repertori romàntic (Trio Fortuny, Tempus Trio) amb la descoberta de nous repertoris (Ensemble Exclamatio, Trio Reus-Oliu). També s’iniciarà una nova integral (Sonates per violí de Beethoven), es continuarà amb una d’iniciada anteriorment (Ramon Bassal) i es podran escoltar tots els quartets per flauta de Mozart en un concert. El festival també aprofitarà el centenari del naixement d’ A. Piazzolla per oferir dos programes commemoratius (Trio Capmany, Duet Dordal Tarrús). I finalment, es podrà escoltar el prestigiós clarinetista Lorenzo Coppola en un concert amb instruments històrics on se sentiran, per primera vegada al festival, els sons d’un pianoforte d’època.

Pel que fa les localitzacions, es visitaran 7 masos en 5 municipis diferents. S’incorporen a la programació el Mas la Vila, a la Vall de Bianya; i el Mas la Codina, de Sant Privat d’en Bas. A més, es tornarà a actuar al Mas La Fàbrega i a la Casa Solà Morales, presents en edicions anteriors, i al Ventós, Mas Vayreda i Mas Pratdevall.

Cada concert constarà de dos torns idèntics que tindran lloc a les 19 i les 21 h. Els diumenges, els horaris seran a les 18 i les 20 h. L’única excepció serà el diumenge 10 de juliol que es realitzaran dos concerts diferents. Per tant, els que estiguin interessats en escoltar tota la integral de sonates per violí de Beethoven, hauran d’adquirir una entrada per a cada torn.

Les entrades per a cadascun dels concerts valen 15 euros, amb un preu reduït per als socis de Música als Maoss, que han tingut, a més a més, un període de venda preferent. Els menors de 30 anys tenen un 50% de descompte i els infants més petits de 14 anys tenen l’entrada gratuïta.

Més informació