El músic garrotxí Arnau Grabulosa actuarà a la Sala El Torín dins del cicle Jazz Olot el proper 4 de novembre.

Amb tan sols vint-i-dos anys, Grabu presentarà a la seva Garrotxa natal el seu EP de debut Blast.

El dissabte 4 de novembre a les 20 h, dins el cicle Jazz Olot, la Sala El Torín acollirà un concert ben especial, el del músic garrotxí, Grabu. Arnau Grabolosa (Grabu) és un músic i compositor, que amb tan sols vint-i-dos anys, ja té una llarga trajectòria en el món de la música.

Grabu (teclats, sintetitzadors) acompanyat de la seva formació habitual, Sara Oliver (bateria) i Martí Cabarrocas (saxofon) presentarà, a la seva Garrotxa natal, Blast (el seu EP de debut) que es va publicar el novembre del 2022 i estrenarà en exclusiva noves peces del seu imaginari en un concert especial.

Blast és un treball de jazz més pur amb tocs d’electrònica, recursos sintètics i música urbana per expressar el seu imaginari purament instrumental a través de cançons que viatgen a través de la improvisació. Amb la publicació de Blast, Grabu vol deixar empremta amb la seva identitat sonora i establir un projecte fresc, intens i amb molta intencionalitat.

Per l’ocasió, Grabu comptarà amb una invitada especial i representativa en la seva curta però intensa carrera. És Agnès Algueró.

En el seu pràcticament any i mig de vida del projecte, Grabu ha anat presentant el seu projecte per tot el territori català. Des de festivals de referència de Catalunya com el Festival Strenes, la FIM de Vila-seca, el Festival Jardins de Pedralbes o Vallviva. Així mateix, Blast ha format part de la programació de la Casa de Cultura de Girona, Varietats Autòctones i d’altres més específics en el món del jazz: 12è Cicle Jazz de l’Ametlla del Vallès i la Mostra Jove Jazz de Tortosa i Jazztrònica al Jamboree, tots tres casos, com a clara aposta jove emergent.

Finalment, aquest mes d’octubre, Grabu ha format part de la primera edició del MJazz, el primer mercat iberoamericà d’indústries creatives vinculades al jazz que ha celebrat la seva primer edició al Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat, els passats dies 20, 21 i 22 d’octubre.

A part del seu projecte amb Grabu, Arnau Grabolosa combina els seus estudis superiors en producció i gestió al Taller de Músics amb l’acompanyament com a músic d’altres bandes com Júlia Blum, Agnès Algueró, Llum o Edu Requejo. Així és també notòria la seva faceta com a director del Festival Mússol, un festival solidari  per recaptar fons per a la investigació del càncer i amb quatre edicions ja a la seva esquena. Durant aquestes quatre edicions hi han passat artistes del panorama català i espanyol com Amaia, Núria Graham, Judit i Meritxell Neddermann, The Tyets, Ginestà, Renaldo i Clara, Sr. Chen, Queralt Lahoz, Miki Núñez, Mushkaa, Roba Estesa, entre altres.

Les entrades anticipades del concert de Grabu a la Sala El Torín el dissabte 4 de novembre tenen un preu de 6 euros pel públic general, 5 euros pels membres de la Societat Anònima 2023-2024 i 3 euros pels estudiants de música.