El Teatre Principal d’Olot dedica un cap de setmana exclusivament als més petits, als infants de 0 a 5 anys. Del 16 al 18 de novembre, la programació d’arts escèniques de la ciutat d’Olot estarà pensada exclusivament i expressament per als nens i nenes d’aquestes edats.

Els espectacles tenen en comú que volen contribuir a acompanyar els infants al desenvolupament del seu esperit crític, el sentit comú i la presa de contacte amb les emocions a través de les arts escèniques. Són propostes de curta durada, fetes amb una sensibilitat especial, fugint de les estridències, en un espai que trenca la barrera entre actors i espectadors, el màxim d’amable per aquest públic tan especial.

DANSA, CIRC I UNA INSTAL·LACIÓ PER EXPERIMENTAR

La primera de les propostes serà el taller de dansa de la companyia danesa Aaben Dans Up, up, up!. Serà el divendres 16 de novembre a les 18 h i ja té totes les places exhaurides. Es tracta d’una activitat per estar en família d’una manera nova, divertida i creativa; una activitat per ballar i jugar amb tothom.

La companyia Aaben Dans representarà el dissabte a les 11 h l’espectacle de circ Tre Ben. Un emotiu i humorístic viatge al llarg de les diferents etapes de la vida, i una reflexió al voltant del suport i la necessitat que tenim dels altres per mantenir l’equilibri.

Diumenge, la companyia catalana Big Bouncers presentaran l’espectacle de dansa Jungla, en dues funcions a les 11 i a les 16.30 h. Jungla proposa un viatge per un ecosistema on poden aparèixer tot tipus d’éssers, formes, colors i sons. Cossos que es camuflen, brillen, floten, reboten, s’estiren i es transformen constantment en un espai ple de màgia i de sorpreses.

A més, a la Carbonera hi haurà durant tot el cap de setmana la instal·lació Nius, un espai per descobrir, imaginar i somiar. Nius, de la companyia Imaginart, estarà obert el dissabte i el diumenge, de 10 a 13 h i de 16 a 19 h.

Les entrades pels dos espectacles valen 8 euros i donen accés també a la instal·lació Nius. A més, hi ha un abonament pels dos espectacles per un preu de 12 euros. Entrades i abonament es poden comprar a la taquilla del Teatre, a Can Trincheria i per internet a www.olotcultura.cat. Els qui només vulguin entrar als Nius podran fer-ho pagant 2 euros. L’accés a tots els espectacles serà des de la plaça de l’U d’octubre.

CATORZE CIUTATS PARTICIPEN EN EL MÉS PETIT DE TOTS

El Més Petit de Tots és un festival que se celebra a catorze ciutats catalanes. Va néixer ja fa 14 anys a Sabadell i Olot en forma part des del 2012.  L’eslògan d’aquesta edició és L’art ens alimenta i ens fa créixer.