Els organitzadors han reprogramat el festival que s’havia de celebrar el mes de març.

Adams Giles Levy i Senior i el Cor Brutal, Steve Smyth, Big Black Rhino i Ferran Palau actuaran al festival.

Tots els concerts es faran a la sala El Torín, respectant totes les mesures de seguretat.

El Festival El Mini havia de celebrar la seva edició del 12 al 15 de març, just quan va esclatar la pandèmia de la COVID-19. Els organitzadors van haver de suspendre els concerts previstos i ara els han reprogramat entre el 4 i el 6 de desembre. Un dels canvis amb la programació anunciada a principis d’any és que no actuaran tots els artistes que havien de venir a la primavera. Una altra novetat serà que tots els concerts es faran a la sala El Torín, limitant l’aforament i respectant totes les mesures sanitàries.

La primera de les propostes serà el divendres, amb un doble concert d’Adams Giles Levy i Senior i el Cor Brutal. L’actuació començarà a les 21.30 h. Adam Giles Levy és un cantautor anglès de blues alternatiu. Delicat i salvatge a parts iguals, té un ampli registre vocal i els seus directes són emocionants. Tot seguit, Senior i El Cor Brutal oferiran un concert únic. Cabaret de poble, vodevil valencià, cançons que augmenten la interacció íntima i directa amb els oients i arriben al moll de l’os.

Dissabte a les 21.30 h serà el torn d’escoltar l’artista australià Steve Smyth, seguit dels Big Black Rhino. Els directes d’Steve Smyth són una barreja de visceralitat i dolçor íntima. El seu magnetisme i presència atrapen l’espectador des del primer acord i fins arribar a l’última nota que surt dels seus llavis, ocults en una barba i un bigoti dalinià. Té un ampli registre vocal i la seva posta en escena es troba a mig camí entre el gospel i el punk. Tot seguit, serà el torn de BigBlack Rhino, una formació que revoluciona el panorama musical amb el seu directe enèrgic i explosiu.

Elmini acabarà el diumenge 6 de desembre a les 18.30 h amb la música de Ferran Palau. El cantautor presenta Kevin, un disc de pop que mira de reüll el soul més easy-loving. Aquesta és l’obra més romàntica i colorista de l’artista, en la qual el tu i el jo que sempre protagonitzen les seves lletres es converteixen en un microunivers on cada punt de vista esdevé una possible nova dimensió. Ferran Palau estarà acompanyat de la seva superbanda: Jordi Matas, a la guitarra, als teclats i a les veus; Dani Comas, al baix, i Joan Pons (El Petit de Cal Eril), a la bateria i les veus.

Més informació