Es podrà escoltar a Adams Giles Levy, Steve Smyth, Kàfkia, The Tiki Phantoms, St Woods, BigBlack Rhino, Joan Colomo, Eric Fuentes, Jordi Serradell, Clara Andrés, Roger Usart, Alba Carmona, Massa, i Clara Poch i Marçal Calvet.

El festival concentrarà els concerts en dos espais: la sala El Torín i l’Orfeó Popular Olotí.

El Mini celebrarà la seva desena edició. Ho farà del 3 al 8 de desembre, després de dos intents frustrats l’any passat que els organitzadors van haver d’anul·lar a causa de la pandèmia. El festival concentrarà els concerts en dos espais: la sala El Torín i l’Orfeó Popular Olotí. S’ha intentat conservar la majoria de les actuacions que havien presentat el 2020, tot i que hi ha hagut algunes noves incorporacions. L’Associació Cultural La Química, organitzadora del festival, assegura que aquesta és “una celebració de la desena edició, i un cant al retorn de la música en viu, al retorn dels esdeveniments, al retorn, en definitiva, de la cultura”.

Els artistes internacionals Adams Giles Levy, compositor anglès, i Steve Smyth, australià, obriran la desena edició el divendres 3 de desembre amb una nit íntima de rock i blues. El festival seguirà el dissabte dia 4 a El Torín amb les actuacions de Kàfkia i el concert elèctric i amb banda dels The Tiki Phantoms, una banda barcelonina coneguda ja internacionalment, que oferiran versions de tota la vida amb un estil més personal que barreja el Surf clàssic, Garage, Rock & Roll, spaghetti western.

Diumenge 5 de desembre,  a El Torín hi actuarà St Woods, un artista madrileny que acaba de treure el seu primer àlbum debut i que s’està posicionant com un dels artistes indie nacionals amb més projecció. El diumenge es tancarà amb el potent directe de la banda BigBlack Rhino. El Mini ha programat pel dimarts dia 7 de desembre al vespre un concert amb la banda sencera de Joan Colomo.

Pel que fa als “Concerts d’estar per casa”, un dels clàssics del festival que habitualment es feien en menjadors de cases particulars, aquest any es faran tots a l’Orfeó Popular Olotí. Tindran lloc el dissabte, diumenge i dilluns a la tarda. Dissabte, actuaran Eric Fuentes, conegut per la seva mítica banda Unfinished Sympathy; i el projecte en solitari de Jordi Serradell. Diumenge serà el torn de la valenciana Clara Andrés, i Alba Carmona, que presentarà el seu últim àlbum. Finalment, el dilluns 6 de desembre es podrà escoltar a Roger Usart, i a Massa, la proposta olotina d’enguany.

La desena edició de Elmini, posarà el punt i final el dimecres 8 de desembre a la tarda, amb un concert de Clara Poch i Marçal Calvet a la sala El Torín. Els dos artistes presentaran el seu últim treball, Fortuna, en què han apostat per fer un gir artístic i presentar un concert performatiu i amb nous llenguatges d’expressió.

Més informació