Diferents balladors ensenyaran els passos dels balls dels gegants, cabeçuts i cavallets. Per assistir-hi cal descarregar-se una entrada gratuïta, que es podrà agafar a partir del dilluns 2 de maig a les 18 h.

Els tallers són la festa d’inici de l’exposició “Del taller al carrer. La faràndula olotina”, que es podrà veure del 14 de maig al 15 d’agost al Museu de la Garrotxa.

El Museu de la Garrotxa està preparant l’exposició “Del taller al carrer. La faràndula olotina”, que es podrà visitar a partir del dissabte 14 de maig a la Sala Oberta, fins al 15 d’agost. Durant aquestes setmanes, la restauradora del museu restaura les diferents peces de guix que s’exposaran a la mostra. Es tracta dels originals de l’Àliga, el Conills, el Drac i el Gat, entre d’altres.

Coincidint amb l’obertura de l’exposició i per celebrar el Dia Internacional dels Museus, s’ha preparat La Festa de la Faràndula, pel cap de setmana del 14 i 15 de maig. Una de les activitats estrella de la festa serà el taller “Ballem com els gegants, nans i cavallets”. Diferents balladors ensenyaran els passos de ball de la faràndula de la ciutat. El taller està pensat per a infants a partir de 5 anys i tindrà lloc el dissabte 14 de maig de 17 a 19 h i el diumenge 15 de maig d’11 a 13 h. Les entrades gratuïtes per assistir al taller es podran agafar a partir del dilluns dia 2 de maig a les 18 h a través del web d’Olot Cultura. Tots els infants que vulguin participar-hi hauran de tenir una entrada. En cas de pluja se suspendria l’activitat.

A més dels tallers, a la Festa de la Faràndula també es presentarà el llibre La faràndula de la Garrotxa. Gegants. Es tracta d’un recull de tots els gegants de la comarca, il·lustrats per JuanlO i descrits correctament.

Cercavila dels Cabeçuts d'Olot.
Més informació