Esfumar és una activitat creada pel col·lectiu Nyamnyam que es podrà fer gratuïtament mentre es visita l’exposició

L’activitat proposa fixar-nos en el fum dels cartells i viatjar al futur fins al París de l’any 2900

El Museu de la Garrotxa proposa una nova activitat relacionada amb l’exposició “Cigarrillos París i la publicitat moderna”, que es pot visitar fins al 10 de gener a la Sala Oberta. Esfumar és una experiència creada pel col·lectiu Nyamnyam que pot fer-la cadascú en qualsevol moment mentre duri la mostra.

En arribar a la sala, al visitant se li donarà uns auriculars o, si ho prefereix, podrà descarregar-se el contingut al seu mòbil a través d’un codi QR. A través d’una audioguia recorrerà l’exposició i s’haurà de fixar en el fum dels cartells i els arquetips representats. La història parteix de fets reals i n’afegeix d’altres de totalment inventats per anar configurant el relat.

L’activitat ens proposa viatjar al futur fins al París de l’any 2900, mil anys després que es pintessin els cartells que s’exposen a la Sala Oberta. L’activitat s’ha desenvolupat específicament per a l’ocasió, pensant tant en el lloc on es desenvolupa com en els continguts que hi ha a la sala.  Esfumar era l’activitat prevista inicialment pel dissabte 14 de novembre, amb motiu de la Nit dels Museus. Ara s’ha transformat per adaptar-se a la situació de la pandèmia.  L’activitat és individual i compleix totes les mesures sanitàries de prevenció de la COVID-19.

El col·lectiu Nyamnyam

Nyamnyam és un col·lectiu artístic creat pels artistes Iñaki Alvarez i Ariadna Rodríguez, ubicat a Mieres. Tenen per objectiu promoure la creació i l’intercanvi de coneixement en cada context en el qual treballen. A mig camí entre les arts en viu, el pensament crític i la interacció social, creen situacions per a activar o recuperar formes de relació.

Més informació de l’exposició