L’activitat es farà cada primer i tercer dissabte de mes, a dos quarts de vuit del vespre, en grup o amb inscripció individual.

L’escape room és una de les novetats que ampliaran l’oferta d’activitats d’aquesta tardor al Museu dels Sants.

Més enllà de les sales d’exposició permanent i de la possibilitat de veure els tallers d’imatgeria religiosa en marxa, el Museu dels Sants oferirà aquesta tardor noves activitats per atreure públic local i visitant. Una d’aquestes novetats és l’escape room “Un sacco di sangue”, que tindrà lloc cada primer i tercer dissabte de mes, a dos quarts de vuit del vespre. El joc de vuit enigmes es va estrenar a l’octubre del 2017, amb motiu de Halloween i Tots Sants. Diversos grups de joves i adults van participar-hi i nombroses persones es van quedar sense plaça. Vist l’èxit i les bones valoracions, des del museu s’ha decidit recuperar-lo, fent-hi algunes adaptacions.

La història està basada en un fet real. El protagonista és un membre de la màfia que era client dels tallers de sants d’Olot, on cada estiu hi feia una compra molt especial.

Els participants, que es poden inscriure com a grup o també de manera individual, hauran de resoldre en només setanta minuts l’enigma que se’ls haurà plantejat investigant entre les sales i els passadissos del Museu. La primera sessió, per a la qual ja estan obertes les inscripcions, serà dissabte 21 de setembre.

“Un sacco di sangue” ofereix la possibilitat d’acostar-se a les sales i el fons del Museu dels Sants d’una manera inusual i més amena i alhora descobrir el pes de la indústria religiosa a Olot. L’activitat està pensada per a grups d’entre sis i vuit persones més grans de setze anys, i es recomana una inscripció conjunta, que té un preu de 100 euros en total. En cas que la inscripció sigui individual, el preu és de 14 euros per persona. Per a més informació i inscripcions, es pot escriure a museusants@olot.cat o bé trucar al 972 26 67 91.

El joc es va estrenar el 2017 i va anar molt bé. Els participants en van fer molt bones valoracions i molta gent es va quedar fora. Ens va fer pensar que havíem de recuperar-lo.

Montse Mallol, Directora dels Museus d'Olot

És un joc de vuit enigmes que permet fer un recorregut pel museu i descobrir el pes de la indústria religiosa a Olot.

Guillem Vila, Creador de l'Escape Room
Més informació