El dissabte 6 de juliol, a les 20 h, a la plaça de braus d’Olot tindrà lloc el primer dels deu únics concerts que fa la banda per celebrar els deu anys dalt dels escenaris.

Les entrades es posaran a la venda el 26 de març.

El Pot Petit celebra 10 anys dalt dels escenaris amb un concert únic que només es podrà veure en deu escenaris del país, entre els quals Olot. La gira començarà a la capital de la Garrotxa amb un concert a la plaça de braus el dissabte 6 de juliol a les 20 h.

Les entrades per aquest concert tan especial pels fans del grup es podran començar a comprar el proper dimarts 26 de març a partir de les 10 h a la taquilla del Teatre Principal d’Olot, a Can Trincheria i per internet a www.olotcultura.cat. Valen 15 euros si es vol seguir el concert des de l’arena de la plaça i 13 euros en el cas que el públic vagi a les grades. És gratuït per als menors de 2 anys, ja que van asseguts a la falda dels adults.

Per aquest concert de celebració, el Pot Petit reunirà tretze músics dalt l’escenari per fer sonar les cançons de la banda com mai abans s’havien pogut escoltar. Un repàs per tots aquells temes que són la banda sonora de moltes famílies, seguidores fidels d’en Pau, la Jana i la Melmelada Band.

L’any 2009 naixia El Pot Petit, amb ganes de crear música, concerts i espectacles de qualitat pensats especialment pels infants i les seves famílies. El grup aposta per acostar diferents estils musicals a les famílies, amb unes lletres adequades, a través d’uns personatges i, sobretot, d’unes cançons de creació pròpia i original amb les que els infants es puguin sentir identificats.

Amb més de 15.000 còpies dels seus tres discos venudes, més de 600 concerts, milions de visualitzacions al seu canal de Youtube i nombrosos seguidors a les xarxes socials, es consoliden com a grup de referència dins l’àmbit de la música per a públic familiar. Els seus tres discos, Canta amb El Pot Petit (2012), Ritmes i Rialles (2015) i A l’aventura! (2018) han tingut molt bona acollida i han aconseguit que les seves cançons formin part del dia a dia de moltes famílies.

Més informació