El Sismògraf busca a set famílies que vulguin introduir-se al món de la dansa. La coreògrafa i ballarina olotina Jess Padrosa les acompanyarà durant tres dies on veuran alguns dels espectacles, faran tallers, els proposarà reptes i es trobaran amb diverses sorpreses creades especialment per a ells.

Sismo en família començarà el divendres 20 d’abril a les 17 h i durarà fins al diumenge 22 d’abril a les 14 h. Els participants portaran unes acreditacions personalitzades que els serviran per tots tres dies. S’hi poden apuntar tot tipus de famílies, amb infants a partir de sis anys.

Els interessats a participar al Sismo en família han d’enviar un correu electrònic a educatiusescenics@olot.cat amb una carta de motivació on s’expliqui per què volen apuntar-se a aquesta experiència. L’activitat té un cost de 30 euros per a cada família.

Aquesta és la segona edició del Sismo en família, que s’organitza des del festival Sismògraf. L’any passat les places per participar de l’activitat es van exhaurir en menys de 24 hores i s’hi van apuntar famílies d’arreu de Catalunya. Tots van valorar molt positivament l’experiència i van assegurar que els nens s’havien motivat molt.