El Sismògraf busca el Millor públic per a l’edició del 2018. Els afortunats veuran tots els espectacles dansa acompanyats duns guies que els explicaran els secrets amagats rere cadascun d’ells. És una bona manera d’entrar al món de la dansa acompanyat d’experts en la matèria.

Només cal enviar un correu electrònic a educatiusescenics@olot.cat explicant els motius pels quals es vol formar part del Millor Públic del festival. A més del nom i cognoms, també cal fer constar l’edat, un número de telèfon i una adreça electrònica per poder contactar amb els aspirants. És imprescindible tenir total disponibilitat els dies 20, 21 i 22 d’abril. Entre totes les peticions rebudes, l’organització del Sismògraf escollirà el grup d’elegits que conformaran el Millor Públic 2018. Participar al Millor Públic del Sismògraf té un cost de 30 euros.

Els afortunats rebran eines per entendre millor els espectacles i tindran l’oportunitat d’entrar al món de la dansa acompanyats d’experts en la matèria que els donaran totes les claus de lectura. Els acompanyaran un coreògraf i ballarí, una periodista especialitzada en dansa, un periodista i dramaturg i una gestora cultural. Plegats descobriran formats, llenguatges, gèneres i estils per fer-se una idea de la riquesa que hi ha a prop de casa nostra.

Aquesta és la quarta edició del Millor Públic, que s’organitza des del festival Sismògraf.