Des d’aquesta setmana i fins a finals de juny, els alumnes dels diferents cursos de l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot exposen les seves obres en diferents espais de la ciutat. Els primers en fer públics les seves creacions són els alumnes de plàstica de l’escola que mostren un mosaic ple de retrats i autoretrats fets a través de l’observació i la imaginació que porta per títol “Qui sóc jo?”. L’exposició es podrà veure fins al 20 de maig a Can Trincheria.

El 18 de maig, a la Sala 15 del Museu de la Garrotxa, es mostraran diverses obres de tècniques i cursos diferents. A “El mar”, els nens i nenes de ceràmica presenten un mar de fang, pintat amb esmalt de ceràmica i cuit al forn. Veurem un mostrari de peixos, pops, balenes i barques. Aquestes creacions compartiran espai amb els “Dibuixos regalats”, que els alumnes d’il·lustració i còmic del centre han pensat i creat per regalar-los a algú altre.

A partir de l’1 de juny i fins al dia 18 del mateix mes, seran els adults de l’Escola Municipal d’Expressió qui mostraran les seves creacions de ceràmica a Can Trincheria. Traslladaran els visitants a un mar ple de peixos, vaixells, aigua i pescadors amb les seves barques. Finalment, del 2 al 21 de juny a la capella de Sant Ferriol es podran veure les obres de dibuix i pintura de la gent gran que va als cursos de l’Escola Municipal d’Expressió. Totes les exposicions tenen l’entrada gratuïta.