A partir d’aquesta setmana i fins el 9 d’agost, les places del Nucli Antic d’Olot seran cada dijous l’escenari d’espectacles pensats per a tota la família, organitzats per DinàmiG. El primer a actuar serà el mag Nani, aquest dijous a la plaça Pia Almoina. Màgia i humor aniran de la mà amb coloms, mocadors màgics, cartes i foc.

La propera setmana, el 27 de juliol, l’escenari es traslladarà a la plaça del Carme on coneixerem Mr. Barti, un titella vingut de Dinamarca i accionat per més de 40 fils. El 2 de juliol, la companyia basca Shakti Olaizol portarà Baldin Bada a la plaça Major. Es tracta d’un espectacle que combina el circ, el teatre i la música per pintar la realitat que més ens agradi. Els dijous a les places en família acabarà el 9 d’agost a la plaça Campdenmàs amb els malabars, equilibris i altes dosis d’humor d’en Ricky el tenista.

Tots els espectacles són gratuïts i comencen a les 19.30 h. En cas de pluja, les dues propostes de juliol es faran al pati de l’Hospici i les dues de l’agost al Núria Social.