A partir d’aquesta propera setmana i fins a finals de juliol, la plaça de braus es torna a convertir en una pista de circ on gaudir dels millors espectacles nacionals i internacionals. Cada dimecres, a les 19.30 h, les acrobàcies i els malabarismes agafaran el protagonisme en uns espectacles que aquest any es caracteritzen per haver incrementat considerablement la qualitat.

El circ a la plaça tradicionalment passava només durant el mes de juliol, però vist l’èxit de públic que acumula edició rere edició aquest any s’avança ja a l’última setmana de juny, incrementant el nombre d’espectacles. Els primers a sortir a la pista seran els integrants de la companyia C.A.M., amb el seu espectacle Estrellats, un cabaret de circ amb molt d’humor i números sorprenents de funambulisme, clown, corda, equilibri sobre ampolles i música en directe. Serà el dimecres 27 de juny.

La companyia francesa Los Muchachos portarà 78 tours el dimecres 4 de juliol a Olot, un espectacle protagonitzat per uns cowboys extraterrestres dins d’una espectacular roda de la mort. La tercera de les propostes també ve de França. És del Cirque Exalté i l’11 de juliol mostrarà la seva Furieuse tendresse; circ a ritme de rock-and-roll emulant la cultura underground dels anys 60 i 70. Vinguts des d’Etiòpia, Fekat Circus representaran Move in el 18 de juliol. Una oportunitat única de gaudir del millor circ africà, fruit d’una generació d’artistes que lluita cada dia per canviar la seva realitat. Finalment La Compagnie francesa tancarà el circ a la plaça 2018 amb L’avis bidon. Són quatre acròbates extraordinaris que salten més amunt del que et puguis mai imaginar.