La cavalcada de Reis serà estàtica i amb un aforament limitat.

Les entrades gratuïtes per veure a Ses Majestats es posaran a la venda el dissabte 2 de gener a les 10 h

El proper 5 de gener SSMM els Reis d’Orient arribaran a Olot en un format diferent a l’habitual. Davant la resolució publicada al DOGC el passat 19 de desembre on es detalla com han de ser els esdeveniments i activitats nadalenques, la cavalcada d’enguany serà estàtica i amb un aforament limitat.

Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a la ciutat el dimarts 5 de gener a les 17.30 h en les seves habituals carrosses i acompanyats dels personatges de la comitiva reial, que faran parada a la ciutat a partir del 2 de gener al Campament Reial instal·lat a la Plaça Clarà. La comitiva s’instal·larà als paratges del Parc Nou on els visitants podran saludar-los.

Per garantir el control de l’aforament, es necessitaran entrades gratuïtes per accedir al recinte. Aquestes es podran adquirir a través del web d’OlotCultura i es posaran a la venda el dissabte 2 de gener de 2021 a les 10 h. Cada usuari podrà obtenir un màxim de cinc entrades, corresponent al grup de convivència. Des de l’organització, i tenint en compte la limitació d’aforament que comporta el nou format, es demana a la població que agafi les entrades realment necessàries, per evitar que cap infant quedi sense poder viure la màgia d’una nit tan especial.

Aquesta no era l’opció preferida pels organitzadors, que proposaven una cavalcada dinàmica amb un recorregut per tots els barris de la ciutat, però l’evolució de la pandèmia i les noves restriccions els han obligat a treballar en un nou escenari. El Centre Cultural Els Catòlics comunicarà qualsevol canvi de format o novetat sobre l’arribada dels reis a Olot, conseqüència de les resolucions marcades pel PROCICAT, a través de https://www.elscatolicsolot.cat/ o del compte d’Instagram @catolicsolot.

31 de desembre, entrades per accedir al Campament Reial

Per accedir al Campament Reial que s’instal·larà a la Plaça Clarà del 2 al 4 de gener de 2021, també serà necessari disposar d’entrades. Aquestes es posaran a la venda gratuïtament a partir del 31 de desembre a les 10 h, al següent enllaç.