L’escola Cor de Maria juntament amb l’Àrea de Cultura i Educació de l’Ajuntament, en motiu del 175è aniversari de l’escola, editen un nou conte de la col·lecció Contes de la faràndula protagonitzat per en Xiqués i la Maria.

El divendres 9 de juny, durant el festival de final de curs de l’escola (La gran festa!), es presentarà el conte Quina patacada!.

Una nova història de la faràndula escrita per Judit Rubió i Miquel Pérez i il·lustrada per Tavi Algueró està a punt de sortir a la llum. Es tracta del 24è exemplar de la col·lecció Contes de la faràndula que aquesta vegada tindrà en Xiqués i la Maria de l’escola Cor de Maria com a protagonistes.

Amb el títol, Quina patacada!, aquest nou volum explica una aventura d’en Xiqués i la Maria. La història comença amb en Xiqués donant-se un cop al cap i perdent la memòria. La seva amiga Maria l’ajuda a recuperar la memòria passant per llocs emblemàtics de la ciutat i visitant Maria Reina; on van viure mil i una aventura junts.

Divendres 9 de juny, presentació pública del conte

A les set de la tarda del divendres 9 de juny, al pati de l’escola Cor de Maria, es farà la presentació del conte durant el festival de final de curs; un acte gratuït i obert a tothom.

S’explicarà la història, en Tavi signarà i dedicarà exemplars a tothom qui ho vulgui i es podrà veure ballar en Xiqués i la Maria així com també la resta de la faràndula de l’escola.

El conte es podrà comprar el dia de la presentació i també a la secretaria de l’escola i a les llibreries de la ciutat.

La presentació del conte és un dels actes del 175è aniversari de la fundació de l’escola Cor de Maria.