Xerrades, espectacles teatrals, exposicions, poesia, cinema i clubs de lectura fan créixer el MOT a la ciutat d’Olot

Sota el paraigües del +MOT, entitats i associacions d’Olot organitzen una sèrie d’activitats al voltant de la temàtica de l’edició del MOT d’enguany.

El programa +MOT a Olot consta de quatre exposicions; entre elles una guia de pel·lícules vinculades a la temàtica de la por, una exposició dels alumnes de l’Escola d’Art i una altra dels de l’Escola Municipal d’Expressió. També s’afegeix al programa, una sessió de Cine Club on es projectarà l’última pel·lícula d’Isaki Lacuesta, “Un año, una noche”, dues sessions de Club de Lectura i també xerrades i altres mostres, a més de dues propostes d’arts escèniques.

Paral·lelament, a la ciutat de Girona, complementen la programació del +MOT un curs monogràfic d’escriptura sobre literatura policíaca; un club de lectura en italià a partir d’una obra de Massimo Carlotto, una activitat de poesia per a joves, a més de xerrades, exposicions i taules rodones, entre d’altres.

Un programa que supera les vint activitats que serveixen per escalfar motors i fan créixer el festival i la literatura.

CONSULTA TOTES LES ACTIVITATS +MOT AL WEB DEL FESTIVAL

El +Mot és possible gràcies a la complicitat entre el festival i el teixit associatiu i, sobretot, a l’esforç que fan les entitats per sumar-se al MOT, algunes de les quals hi treballen ja d’una edició per l’altra. Fan possible el +MOT 2023 a Girona l’Aula d’Escriptura, Centre Cultural la Mercè; el Bòlit; la Llibreria Linguae; el Museu d’Història de Girona; l’Estació-Espai Jove; l’Institut d’Estudis Nahmànides (Patronat Call de Girona) i el Teatre Municipal de Girona. I a Olot, les Aules de Difusió Cultural de la Garrotxa; el Cine Club Olot; l’Escola d’Art d’Olot; l’Escola Municipal d’Expressió; el Servei de Català d’Olot-La Garrotxa, i Òmnium Garrotxa a més dels propis equips de l’Àrea de Cultura i Educació de la ciutat.