Els olotins poden aprofitar aquests dies per veure les exposicions permanents del Museu dels Sants, el Museu de la Garrotxa i el Museu dels Volcans, sense visitants vinguts de fora.

Els Museus d’Olot tenen l’entrada gratuïta mentre duri el confinament municipal per la COVID-19. D’aquesta manera els olotins poden aprofitar per veure les exposicions permanents del Museu dels Sants, el Museu de la Garrotxa i el Museu dels Volcans, sense visitants vinguts de fora.

L’any 2019, més de 99.000 persones van visitar els Museus d’Olot. Al Museu de la Garrotxa, els visitants hi podran veure peces de Josep Clarà, Miquel Blay, Joaquim i Marian Vayreda, Josep Berga i Boix i Leonci Quera, entre d’altres artistes, a més de l’obra La Càrrega, de Ramon Casas. Al Museu dels Sants, es pot fer un recorregut per l’artesania d’imatgeria religioses i d’altres peces de l’imaginari popular com gegants, cabeçuts o cavallets. Per la seva banda, al Museu dels Volcans es pot repassar el  medi físic de la Garrotxa incidint en els fenòmens sísmics i vulcanològics i en els principals ecosistemes de la comarca.

Els Museus d’Olot tenen tot un seguit d’activitats pensades per fer amb els més petits de la casa. Es poden visitar de dimarts a diumenge. Al web dels museus d’Olot s’hi pot trobar els horaris i tota la informació necessària per tenir en compte abans de fer al visita.

Més informació