Els seleccionats participaran de tallers a Olot i a Tolosa aquest estiu i representaran el muntatge a les dues ciutats.

Per formar part de l’experiència cal escriure un correu electrònic a eforment@olot.cat.

Es busquen joves d’Olot amants de la dansa contemporània, d’entre 13 i 16 anys, que vulguin formar part de YOLO, un espectacle amb altres joves de Tolosa (Occitània). Marta Izquierdo i Èric Martin (Lodudo Production) guiaran els participants. Els joves explicaran les seves inquietuds, els seus somnis, la relació que tenen amb els altres i la imatge que tenen d’ells mateixos en els tallers col·lectius, que finalitzaran amb la creació d’un espectacle de dansa.

Els seleccionats participaran d’un taller a Olot i un altre a Tolosa aquest estiu, per tal de preparar l’espectacle que s’estrenarà a l’octubre del 2022 a Tolosa de Llenguadoc i tot seguit es podrà veure a Olot.

Els joves que hi vulguin participar han d’enviar un correu electrònic a eforment@olot.cat. Als interessats se’ls convocarà a una reunió conjuntament amb els seus pares on se’ls explicarà detalladament el projecte i el cost reduït que té. Un cop feta la reunió, els interessats hauran d’enviar un petit vídeo de presentació explicant qui són i per què volen participar del projecte.

Aquest projecte és possible gràcies a la regió Occitanie Pyrenées Mediterranée, Lodudo producción, La Place de la Danse, Centre de Développement Choréografique National, La Granerie, Fabrique des arts du cirque et de l’itinerànce, Le Kiwi, Centre Cultural de Ramonville, L’animal a l’esquena i el Festival Sismògraf.