La quarta edició de la mostra de teatre El Petit Format portarà a Olot una desena de propostes de qualitat que es representaran del 22 al 25 de novembre en espais singulars de la ciutat. La capella de Sant Ferriol, el cafè Art Fontanella, l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa i un habitatge particular es convertiran en escenaris i s’uniran al Teatre Principal d’Olot i a l’Orfeó Popular Olotí per acollir les representacions.

La mostra programa espectacles que de ben segur no deixaran indiferents als espectadors. És el cas d’El metge de Lampedusa, on Xicu Masó es posarà a la pell de Pietro Bartolo, un metge que des de fa trenta anys treballa a l’illa grega de Lampedusa i atén diàriament exiliats que des de les costes africanes arriben fins a Itàlia. Xavier Bobès explicarà la història de l’espectacle Cosas que se olvidan facilmente a només cinc espectadors que viuran una experiència única. El muntatge de Bobès ha exhaurit ja les localitats en les cinc funcions que s’han programat.

Els més petits tenen el seu espai en el muntatge Bestioles de llum de l’artista olotina Lola Solanilla. L’espectacle ha exhaurit localitats per a la funció de les 17 h i vist l’èxit se n’ha programat una segona sessió a les 18 h.  Meri Yanes explicarà la seva història personal a Kilòmetres, la història d’una família i el seu particular viatge. El petit format també programa Esmorza amb mi, dues històries d’amor de dues parelles ben diferents que reflexionen sobre l’amor en temps precaris.

L’organització de la mostra vol que els alumnes dels instituts també visquin El Petit Format i per això programa obres de microteatre a dins mateix dels centres. De la mateixa manera també porta No és tan fàcil, de la companyia local Sal i Pebre, a l’Edifici Parc Nou.

Consulta tota la programació de la quarta edició d’El Petit Format.