L’artista multifacètic va morir el maig del 2019 i havia desenvolupat el seu activisme cultural arreu de les comarques gironines.

“Soc sotàulic” es pot visitar gratuïtament del 4 de setembre al 31 d’octubre, a la Sala 15.

La Sala 15 del Museu de la Garrotxa acull l’exposició “Soc sotàulic”, una mostra que homenatge a Adrià Creus Boix, creador multifacètic que va morir el maig del 2019 i va desenvolupar el seu activisme cultural arreu de les comarques gironines.

L’exposició, que es podrà veure del 4 de setembre fins el 31 d’octubre, presenta algunes de les facetes on Creus va destacar. S’hi pot veure el Manifest Sotàulic, redactat per ell mateix i en el qual s’inscrivia per fugir d’altres etiquetes. També es mostra la seva creació plàstica i la influència dels seus pares, la creació i interpretació teatral – centrada en l’obra “Ai l’ou l’ou”- que va estrenar el 2017 al Teatre Principal d’Olot, i el seu treball com a poeta en l’obra “L’espasa de fusta”. A la sala també s’hi pot veure la seva versió per a titelles, en la qual estava treballant quan va morir.

L’exposició ha estat dissenyada per Pep Fargas, amic de l’Adrià que va dirigir a “Ai l’ou l’ou”, i l’ha produït per la companyia teatral “Projecte T”. Compta amb la col·laboració de diversos amics i familiars per mostrar un compendi de fotografies, vídeos, pintures, titelles i altres objectes que pretenen evocar el ric món creatiu de l’enyorat Adrià, creador i pedagog de l’art.

La inauguració serà aquest dissabte 4 de setembre, a les 12 h.