Una Càpsula de Teatre porta dissabte 7 de setembre al Teatre Principal d’Olot Animals de companyia, una tragicomèdia sobre l’amistat.

Toti Toronell i Pere Hosta es converteixen en Escargots pallassos dilluns 9 de setembre.

Les propostes teatrals d’aquestes Festes del Tura venen marcades per l’humor i l’aire local, amb dues companyies ben diferents i molt reconegudes pel públic olotí. Dissabte 7 de setembre, a les 20 h, Una Càpsula de Teatre interpretarà al Teatre Principal d’Olot la seva tragicomèdia Animals de companyia. També amb humor, però aquest cop absurd i surrealista, dilluns 9 de setembre Toti Toronell i Pere Hosta faran tres sessions dels seus Escargots, a les 17, les 19 i les 21 h.

Dissabte 7 de setembre Una Càpsula de Teatre ens convidarà a riure, però també a reflexionar, sobre la nostra necessitat d’amistat. En un to de comèdia realista, Animals de companyia posa en dubte el valor de l’amistat, i constata que la solitud i la necessitat d’afecte ens porten de vegades a convertir-nos en animals de companyia.

L’absurd i el surrealisme són els ingredients bàsics de la proposta de Toti Toronell i Pere Hosta, que presentaran els seus cargols pallassos en tres sessions dilluns 9 de setembre a la tarda. Els Escargots s’escamparan per diferents racons del Teatre, i els acompanyarem en un recorregut sorprenent i hilarant.

Les entrades per als dos espectacles s’han posat a la venda avui a les 10 h, a la taquilla del Teatre Principal, a Can Trincheria i a través del web d’OlotCultura. Les localitats valen 10 euros.

Venda d’entrades