Ha començat Fart@ d’avorrir-me, una nova activitat de l’Estiu Riu impulsada per l’àrea de Cultura i Educació.

Durant 4 setmanes, una vintena de joves s’endinsaran en la literatura, el circ, la dansa i la música.

Ja ha començat Fart@ d’avorrir-me, la nova activitat de l’Estiu Riu impulsada per l’àrea de Cultura i Educació. Durant quatre setmanes, un total de 27 joves faran diverses activitats relacionades amb la literatura, la dansa, el circ i la música. Cada setmana s’aprofundeix en una d’aquestes quatre arts. Durant quatre dies, experts en la matèria els proposen activitats i els divendres són els mateixos joves qui escullen què volen fer.

Aquesta primera setmana gira al voltant de la literatura. Al llarg d’aquests dies, els participants elaboraran un fanzine de la ciutat d’Olot, guiats per Àgata Losantos. Els joves poden apuntar-se tot el mes o bé escollir només aquelles setmanes que prefereixin. Com a màxim, cada setmana s’han pogut apuntar 12 nois i noies diferents, d’entre 12 i 16 anys. Aquesta activitat dona resposta a una demanda de joves que no tenen interès en l’esport o en el lleure i buscaven un altre tipus de proposta que fins ara no hi havia en el catàleg de l’Estiu Riu.

Més de 1200  infants i joves de 2 a 17 anys a l’Estiu Riu 2022

Aquesta és només una de les 23 activitats que s’han organitzat des de l’Ajuntament d’Olot amb motiu de l’Estiu Riu. Enguany, un total de 1214 infants i joves d’entre 2 i 17 anys s’han sumat a alguna de les activitats. Aquest 2022, gran part dels joves també han optat per participar en activitats vinculades amb l’àmbit esportiu.

L’Estiu Riu contempla una oferta molt variada que inclou propostes tecnològiques, artístiques, esportives, culturals i de lleure educatiu, pensades per un ampli ventall d’edats i amb una clara intencionalitat educativa.

Fart@ d'avorrir-me, una nova activitat de l'Estiu Riu.