Es podran adquirir 200 obres d’una quarantena d’artistes, que estaran exposades a la pàgina web de la fira entre divendres 16 i diumenge 18 d’octubre.

Els usuaris podran filtrar els dibuixos per artistes, mides, suport, o tècnica utilitzada per escollir aquelles que més els agradin.

La 65a Fira del Dibuix canvia de format per adaptar-se a les circumstàncies de la pandèmia de la COVID-19. Enlloc de les voltes de la plaça Clarà, aquest any els artistes vendran els seus dibuixos a través de la plataforma www.olotdibuixa.com. La Fira començarà aquest divendres a les 20 h i durarà fins el diumenge 18 d’octubre a les 20 h.

A la plataforma es podrà trobar una selecció de més de 200 dibuixos de 40 artistes del segle XX i XXI, tant consolidats com emergents. Un cop dins la pàgina, es podrà filtrar i veure només les obres dels artistes que ens interessin o bé filtrar els resultats per altres paràmetres com la mida, la tècnica utilitzada, l’estil o el suport. A més, el visitant si ho vol podrà comprar obres de diferents artistes en una única compra. El lliurament del producte serà entre 2 i 7 dies després d’haver realitzat el pagament.

A la Fira del Dibuix online hi haurà dibuixos d’Alfons Valdés, Alícia Vogel, Asis Percales, Augé Solé, Barnadas, Beulas, Bosch Pla, Carles Congost, Casabó, Codinach, Elena Boix, Estudi Gràfic Visavis, Ferran Coves, Gamero Casellas, Granados Llimona, Guillem Fresquet, Gussinyé, Joan Ferrés, Josep Pozo, Marian Oliveras, Miguel Bandrés Nivela, Miquel Oliveras, Narcís Coderch, Perpiñà, Pinyol Jordà, Planapuig, PujolBoira, Quim Corominas, R. Planes, Rafael Griera, Rosa Serra, Sebastià Congost, Sidrach, Toni Becerra, Valentí Gubianas, Vayreda Marian, Vendrell Guri, Vicenç Masdemont, Vilà Cañellas i Xavier Carbonell.

Participa a la 65a Fira del Dibuix!