“M’agrada llegir!” és el nou Club de lectura infantil que impulsa la Biblioteca Marià Vayreda per aquest curs escolar.

El club s’adreça a estudiants de 5è i 6è de primària i es repartirà en una trobada mensual des del mes de novembre al mes de maig.

L’activitat és gratuïta i les inscripcions finalitzen el 25 d’octubre.

A partir del mes de novembre, la Biblioteca Marià Vayreda d’Olot enceta un nou Club de lectura infantil que s’allargarà fins al final del curs escolar 2023 – 2024. Sota el títol “M’agrada llegir!” l’activitat s’adreça a alumnes de 5è i 6è de primària que tinguin ganes de llegir i de compartir la seva lectura amb altres lectors de la seva edat. Les trobades es faran un dimarts al mes de 18 a 19 h, començant el 7 de novembre i fent l’última sessió el dia 7 de maig.

El club de lectura el dirigirà Dolors Cabrera, llibretera especialista en literatura infantil i juvenil. A cada sessió es comentarà el llibre que s’hagi llegit prèviament a casa i es faran activitats al voltant de la lectura. Els llibres que es llegiran són sorpresa i la Biblioteca s’encarregarà de deixar-los en préstec als participants.

L’activitat és gratuïta però les places són limitades. Per inscriure’s, els lectors ho poden fer a través d’un formulari i hi ha temps fins al 25 d’octubre.