Una setantena de nous títols s’afegeixen al catàleg de préstec de la Biblioteca Marià Vayreda.

Una quarantena de nous llibres s’incorporen aquest mes de febrer a la secció d’adults de la Biblioteca Marià Vayreda. Entre les novetats, destaca El cos. Encegador II, l’últim llibre de l’escriptor romanès Mircea Cartarescu. També es pot agafar ja en préstec Todos pájaros, del dramaturg Wajdi Mouawad, i La leyenda de la Peregrina, de Carmen Posadas.

Altres llibres que a partir d’avui estan disponibles a la biblioteca olotina són Torno a casa, de Joan Carreras; No escriuré la teva història, de Laia Fàbregas; Galetes i gingebre, d’Alba Sabaté; Una sala plena de cors trencats, d’Anne Tyler; i Literatura, de Daniel Remón.

Consulta les novetats literàries del febrer

A la sala infantil s’incorporen una trentena de nous títols a la col·lecció. És el cas de L’Anita i el llebrer, de Maria Mercè Roca; Tres historias extravagantes, de Margaret Atwood; Les trifulgues de la mestra campi qui pugui, de Pilar Serrano i Jorge Campos; Vull el meu barret, de Jon Klassen; Ets important, de Christian Robinson; On és tothom?, de Tom Schamp; Al prat, de Giovanna Zoboli i Philip Giordano; i Mala sort!, d’Édouard Manceau, entre altres.

Consulta les novetats literàries del febrer a la sala infantil