El catàleg de préstec de la Biblioteca Marià Vayreda s’engruixeix a les portes de Sant Jordi.

Més de 60 nous llibres s’incorporen aquest mes d’abril a la secció d’adults de la Biblioteca Marià Vayreda. Entre les novetats, destaca Pica’t el cor, l’última obra d’Amélie Nothomb. També es pot agafar ja en préstec el darrer llibre de Donna Leon, que porta per títol En nom del fill. Altres novetats són Una casa amb rodes, d’Ivan Jablonka; Visc, visc i visc, de Maggie O’Farrell; i Agua por todas partes, de Leonardo Padura.

Així mateix, a la biblioteca ja hi ha disponible Ariel i els cossos, de Sebastià Portell; Les pompes del diable, de Carles Casajuana; Tothom et recordarà, d’Andreu Martín i Entre el cel i la terra, de Gerard Quintana. Persecució, de Toni Sala; El fill de l’italià, de Rafel Nadal; Pepita, de Pablo Carbonell; i Sis nits d’agost, de Jordi Lara, són alguns altres dels llibres que ja es poden agafar en préstec.

Consulta les novetats literàries de l’abril

A la sala infantil s’incorporen una trentena de nous títols a la col·lecció. És el cas de l’Ànec Emmurriat, de Joyce Dunbar i Ptr Horäcek; Els meus petits contraris, d’Annette Tamarkin; Quina tocada de nassos, de Ruth Tormo; o L’enigma de l’hamburguesa gegant, d’Emily Marshall i Chema García.

Consulta les novetats literàries de l’abril a la sala infantil