Dos dies a la setmana, una persona ajudarà els usuaris en qüestions relacionades amb la informàtica. Caldrà concertar una cita abans d’utilitzar el servei.

A més, a partir de dilluns la Biblioteca torna a oferir la lectura de diaris i revistes del dia.

La Biblioteca Marià Vayreda oferirà un nou servei de formació en les Tecnologies d’Informació i la Comunicació. A partir del 10 de desembre, durant dos dies a la setmana hi haurà una persona que resoldrà els dubtes dels usuaris i els ajudarà a fer gestions per internet, a instal·lar aplicacions, fer videotrucades, gestionar les xarxes socials i en definitiva a utilitzar les diferents eines informàtiques.

Per utilitzar el servei cal demanar una cita. Per quedar amb el dia i hora es pot fer al taulell de la Biblioteca Marià Vayreda, per telèfon al 972 26 11 48 o omplint el formulari a www.olotcultura.cat/espaitic. El servei estarà disponible els dimarts de 10 a 13 h i els dijous de 16 a 19 h, a la planta baixa de la biblioteca.

Aquest servei de formació TIC respon a una demanda creixent dels usuaris de la Biblioteca, que fins ara no tenien enlloc on anar a resoldre els seus dubtes. La Biblioteca Marià Vayreda és el lloc idoni perquè s’ofereixi aquesta formació ja que és un espai amb molt de moviment, al centre de la ciutat on hi van persones de totes les edats.

Espai TIC, a la Biblioteca Marià Vayreda. Foto: Martí Albesa
Torna el servei de premsa

Des d’aquest dilluns 30 de novembre, la Biblioteca tornarà a oferir els diaris i revistes del dia perquè els usuaris els puguin consultar. Caldrà demanar els diaris i les revistes a la persona responsable del primer pis de la biblioteca, que els hi facilitarà. Els usuaris els hauran de mirar amb la mascareta posada tota l’estona i un cop hagin acabat, el personal de la biblioteca els desinfectarà perquè al cap d’una estona puguin tornar a ser llegits per una altra persona.

Més informació