La Biblioteca Marià Vayreda incorpora una vintena de nous llibres a la secció de literatura i una desena de nous àlbums de música. Entre les novetats literàries destaca A la casa de l’intèrpret, de l’autor convidat al MOT Ngugi Wa Thiong’o. També s’han adquirit La terra prohibida, de Manuel Pedrolo, i Els setze arbres del Somme, de Lars Mytting.

A partir d’aquest mes ja es pot consultar i agafar en préstec la primera novel·la de Francesc Ten, Xamfrà Kon Tiki, així com el llibre de Montserrat Tura titulat República pagesa: vindicació del catalanisme rabassaire. Altres dels títols que s’afegeixen al catàleg són Septiembre puede esperar, de Susana Fortes; Volver al oscuro valle, de Santiago Gamboa; L’amic de Praga, de Joan Manuel Soldevila; i Vienen mal dadas, de Laura Gomara, entre d’altres publicacions.

Consulta totes les novetats literàries del mes de febrer a la Biblioteca Marià Vayreda. 

Pel que fa a la música, aquest mes s’han afegit els àlbums Harmonia, de Sergi Carbonell; Belle of the west, de Samatha Fish; World wide funk, de Bootsy Collins; i Low in high school de Morrissey, entre altres.

Consulta totes les novetats musicals del mes de febrer a la Biblioteca Marià Vayreda.

El joc del mes proposa endevinar l’autor i el títol de la següent tira còmica. Per participar-hi cal omplir les butlletes que hi ha repartides per la Biblioteca i dipositar-les a una urna. Entre tots els qui hagin encertat la resposta se sortejaran dues entrades per veure un dels espectacles organitzats des d’Olot Cultura.

joc_del_comic_febrer