La Biblioteca Marià Vayreda afegeix prop de 40 nous títols al seu catàleg aquest mes de maig. Entre les novetats literàries, destaca el llibre En Riquet del plomall, d’Amélie Nothomb. També es pot agafar ja en préstec l’últim llibre d’Haruki Murakami que porta per títol La noia de l’aniversari i la darrera obra d’Erri de Luca, titulada La natura expuesta.

Venjaré la teva mort, de l’escriptora Carme Riera ja és a les prestatgeries de la biblioteca, juntament amb La vida pot ser rosa, de l’autora olotina Sílvia Vilacoba. Altres títols que s’han adquirit als últims dies són De tot cor, de l’escriptora francesa Anna Gavalda, i Los perros duros no bailan, d’Arturo Pérez-Reverte.

Consulta totes les novetats literàries del mes de maig a la biblioteca Marià Vayreda

A nivell musical, ja es pot escoltar a la Biblioteca Fills de les estrelles, l’últim CD d’Obeses. També s’incorpora Ara som gegants, de Joan Dausà; i Festa Major d’hivern, de Quimi Portet. L’últim treball de la Fundación Tony Manero i el darrer disc de Richard Russell també es troben als prestatges de la secció musical.

Consulta totes les novetats musicals del mes de maig a la biblioteca Marià Vayreda

Aquest mes, la Biblioteca Marià Vayreda proposa als seus visitants encertar l’autor i el títol de la següent tira còmica. Tots aquells qui el sàpiguen han d’omplir les butlletes que hi ha repartides per la biblioteca i dipositar-la a una urna. Entre tots els que l’encertin se sortejaran dues entrades per veure un dels espectacles organitzats per Olot Cultura.

2n PIS