Des d’avui ja es pot accedir lliurement als diferents espais de l’edifici i no fa falta demanar una cita per recollir un llibre en préstec.

L’horari serà l’habitual de l’estiu: de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 i de 16 a 20.30 h.

Caldrà portar mascareta per accedir-hi, rentar-se les mans amb gel desinfectant i mantenir la distància de seguretat a l’interior.

A partir d’avui, la Biblioteca Marià Vayreda recupera la normalitat. Des d’aquest dilluns tothom qui ho vulgui pot entrar a l’edifici sense necessitat de demanar una cita. Es permetrà accedir a totes les sales, menys la destinada als infants de 0 a 6 anys. També serà possible l’accés lliure als llibres, CDs, DVDs i altres documents que conformen la col·lecció de la biblioteca.

Tots els documents que toquin els usuaris caldrà deixar-los en una caixa i es posaran en quarantena abans no puguin tornar a ser utilitzats. Per aquest motiu, de moment no estarà disponible el servei de premsa diària, però sí que es podrà demanar per consultar exemplars de dies anteriors.

La bústia de retorn exterior torna a estar operativa, així com les taules d’estudi i el préstec interbibliotecari.

La reobertura de la biblioteca es fa seguint totes les mesures de seguretat. Els usuaris han de portar la mascareta per entrar-hi i posar-se gel desinfectant a les mans. A més, s’ha separat les cadires i taules per tal de mantenir la distància de seguretat entre persones.

L’horari és l’habitual de cada estiu: de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 i de 16 a 20.30 h.