El setembre arriba a la Biblioteca Marià Vayreda amb nous títols als seus prestatges. Des d’aquest mes ja es pot agafar en préstec l’últim llibre de Marta Rojals, El cel no és per a tothom. També hi ha disponible L’art de portar gavardina, el nou recull de contes de Sergi Pàmies. L’escriptora Gemma Lienas acaba de publicar El fil invisible, una obra que ja forma part del catàleg de la biblioteca olotina. Un estiu, de Francesc Parcerisas; i Sobre la terra impura, de Melcior Comes són dues de les altres novetats d’aquest mes.

Entre els autors internacionals destaca l’adquisició de Cartes a la presó, de l’expresident sud-africà Nelson Mandela. Altres novetats són La villa de las telas, d’Anne Jacobs; El monjo del Mont Koya, d’Izumi Kyôka; El coleccionista de libros, d’Alice Thompson; i El último samurai, de Helen Dewitt.

Consulta totes les novetats del mes de setembre del 2018, a la Biblioteca Marià Vayreda.

El curs 2018-2019 començarà oficialment el 17 de setembre a la Biblioteca Marià Vayreda amb la primera Hora del Conte de la temporada, amb Dolors Arqué explicant Contes de la Faràndula. El dissabte 22 tindran lloc els actes de celebració dels 100 anys de biblioteca a Olot.