L’activitat cultural de portes enfora ha quedat molt reduïda a causa de les restriccions per controlar el contagi de la COVID-19, però de portes endins l’activitat cultural a Olot no s’ha aturat en cap moment!

Visites escolars als Museus d’Olot

Les escoles d’Olot i la comarca segueixen visitant els Museus d’Olot amb els seus alumnes. El Museu dels Sants, el Museu dels Volcans, el Museu de la Garrotxa i Can Trincheria ofereixen propostes pedagògiques adaptades als diferents nivells educatius. Les activitats van des de conèixer la faràndula de la ciutat, fixar-se en les escultures del museu, amb el color dels quadres, o descobrir el museu dels volcans, entre altres activitats.

Estudiants d’art treballen les obres del Museu de la Garrotxa

Dues estudiants de l’Escola Superior de Disseny i Art Llotja han vingut durant dos dies al Museu de la Garrotxa per fer rèpliques de quadres exposats al museu per un treball d’una assignatura del cicle formatiu superior de labpintura. Les estudiants van venir des de Barcelona atretes pels paisatges pintats pels germans Vayreda, Berga i Boix i Iu Pasqual, que s’emmarquen dins l’anomenada Escola olotina.

Residència d’arts escèniques al Teatre Principal d’Olot

La companyia Samfaina de Colors ha estat durant dues setmanes a l’escenari del Teatre Principal d’Olot, creant el seu nou espectacle. Samfaina de Colors és una companyia garrotxina de teatre musical familiar, formada per Mirna Vilasís i Xavi Múrcia, que porta més de 30 anys de trajectòria.

Préstecs i comandes a la Biblioteca

La Biblioteca Marià Vayreda treballa per satisfer les comandes dels olotins que truquen o escriuen correus electrònics demanant títols de llibres, CDs, DVDs i altres documents per agafar en préstec. L’activitat no s’ha aturat a la biblioteca!