El proper dissabte 1 de desembre, se celebrarà la primera edició del projecte Nibiru Mostra d’Art Avançada, un festival de 16 hores de durada al centre d’Olot amb la participació de més de 12 artistes. Música electrònica experimental, performances, instal·lacions i arts videodigitals.

VERMUT ELECTRÒNIC (De 12 a 19 h, al Líquid Club)

Per una banda, hi haurà música electrònica i, per l’altra, un espai de terrassa més relaxat per xerrar i prendre alguna cosa amb la música de fons. Amb actuacions a càrrec de Tresky, Ja:dA, D.Zibel i DJ Amoura. L’activitat és gratuïta.

TARDA PERFORMATIVA (De 18 a 22 h, a les places del Torín)

Performances audiovisuals a l’aire lliure per convidar tot tipus de públic a apropar-se i conèixer d’una manera fresca l’art avançat. S’hi podran veure tres propostes: poesia electrònica improvisada amb projeccions a la paret de la plaça de braus a càrrec de Nucli; Amèbik oferirà una performance audiovisual i corporal que tractarà del trastorn obsessiu compulsiu (TOC), i Sala Casca farà una proposta que combina arquitectura geodèsica, mapping i un concert. L’activitat és gratuïta.

NIT AVANÇADA (A partir de les 22 h, a la sala El Torín)

Ambient festiu, decoració i visuals en tot moment. Actuarà Persus Nine+Loon, que combinarà música i projeccions. La cap de cartell serà DJ Tutu, una professional de Sabadell que està actuant arreu del món i ofereix una proposta atrevida que té l’essència de la música avançada en tots els seus aspectes (i que no és apta per a totes les orelles). El festival es tancarà amb una sessió de techno avantguardista a càrrec de Piok. Preu: 10 euros anticipada i 12 a taquilla. Entrades ja a la venda.