fbpx

La beca, dotada amb 10.000 euros, vol donar suport a les noves produccions d’arts escèniques que tenen com a escenari el carrer.

Les candidatures es poden presentar fins al 27 de novembre.

L’Associació Plataforma d’Arts de Carrer, de la qual formen part els festivals olotins SismògrafLluèrnia Circ a la plaça, presenta la seva segona beca de Suport a una Nova Creació en Arts de Carrer, dotada amb 10.000 euros. Els projectes es poden presentar fins al dia 27 de novembre de 2020.

Aquesta beca vol donar suport i visualitzar les arts de carrer, apostant per les noves produccions d’aquelles companyies de teatre, circ, dansa, clown, titelles, arts visuals i treballs transdisciplinars que tenen com a escenari el carrer.

El jurat que triarà la proposta guanyadora es reunirà la primera quinzena de desembre i estarà format per les direccions artístiques dels esdeveniments que formen part de l’Associació Plataforma d’Arts de Carrer. Valorarà la qualitat artística de la proposta, la seva viabilitat tècnica i econòmica, la presència d’altres coproductors i la diversificació en el finançament del projecte. A més, es valoraran positivament aquelles propostes que no només utilitzen el carrer com a escenari, sinó que a més saben desplegar-se i dialogar en l’espai públic.

L’Associació Plataforma d’Arts de Carrer establirà un acompanyament artístic de la proposta guanyadora i, si s’escau, podrà oferir espais de residència o altres tipus de suport en qualsevol dels esdeveniments i organitzacions membres. L’espectacle guanyador s’estrenarà l’any 2021.

L’Associació Arts de Carrer reuneix els festivals, fires i mostres que tenen les arts de carrer com a eix conductor principal de la seva programació. Entre les seves finalitats, destaca el foment dels espais de reflexió entorn de les arts de carrer. En aquest sentit, promou jornades, publicacions i estudis per tal de posar en valor els creadors, les seves produccions artístiques i les relacions entre artistes, festivals, espectadors i ciutadania en general.

Més informació
Go to Top