Un quadern d’activitats per a infants d’entre 7 i 12 anys i un concurs amb preguntes sobre llibres per a nens i nenes d’entre 8 i 16 anys són les dues propostes de la biblioteca per aquest estiu.

La sala infantil de la Biblioteca Marià Vayreda d’Olot ens proposa dues activitats per aquest estiu. La primera és el concurs Llegir té premi, dirigit a infants i joves de 8 a 16 anys. Cada participant tria què vol llegir, entre diferents propostes en català, castellà i anglès. Un cop llegit el llibre, han de respondre una sèrie de preguntes. Cada encert dona punts i com més títols llegits i respostes encertades, més punts se sumen al compte del participant. Hi ha premis pels guanyadors de les diferents categories. El concurs comença el dilluns 27 de juny i s’hi pot participar fins al 28 d’agost. Cal inscriure’s a www.llegirtepremi.cat.

Una altra de les activitats que ens proposa la sala infantil es titula A l’estiu tota biblio viu! Es tracta d’un quadern d’activitats al voltant de la lectura, adreçat a infants d’entre 9 i 12 anys. Tothom qui hi vulgui participar pot demanar el quadern a la sala infantil. Entre tots els qui resolguin correctament totes les activitats del quadern se sortejarà un lot de llibres. Hi ha temps per participar-hi del 27 de juny al 30 de setembre.

Per participar a totes dues activitats és necessari tenir el carnet de la biblioteca.

Sala Infantil de la Biblioteca Marià Vayreda.