La programació es farà pública el dilluns 13 de setembre i les entrades es podran agafar la setmana següent.

L’artista olotí Rice és l’autor de la imatge d’aquesta temporada, que l’ha creat especialment per il·lustrar la programació de tardor d’Olot Cultura. L’escena mostra dues noies ballant a dins d’un gerro on ja no hi ha flors i evoca la proximitat entre les persones i el ball com a símbol de compartir, de ser a prop dels altres i de tocar-nos. El gerro simbolitza, a la vegada, la cultura que els protegeix, ja que aquesta és necessària i imprescindible.

Les obres de Rice cobreixen els murs de ciutats com Barcelona, Madrid, Berlín, Frankfurt o Londres, entre altres. A Olot es pot veure una pintura seva en una paret del barri de Sant Miquel, a tocar del riu Fluvià.

Les activitats culturals que tindran lloc a Olot durant els mesos d’octubre, novembre i desembre es faran públiques coincidint amb l’inici del curs escolar. El dilluns 13 de setembre, a partir de les 11 h, es podrà consultar tota la programació a l’agenda web d’Olot Cultura. Les entrades per als espectacles es podran agafar una setmana més tard.

Els membres de la Societat Anònima podran comprar ja les entrades anticipadament a partir del dia 14 de setembre. A més, per ser membre de la SA tenen un descompte de com a mínim un 25% de l’import de l’entrada. Formar part d’aquest col·lectiu és molt senzill. Només cal donar-se d’alta a www.olotcultura.cat/societatanonima a partir de l’1 de setembre. Té un cost de 25 euros, amb una tarifa reduïda per menors de 25 anys. Adquirint entrades per a quatre dels espectacles més cars —o fent una sola compra en el cas de Menys de 25 anys o de Jo faig teatre/música— ja s’amortitza el cost de fer-se membre de Societat Anònima.

Rice és l'autor de la imatge de tardor d'Olot Cultura.