El ball de Gegants, Cabeçuts i Cavallets de Corpus 2021 es farà els dies 5 i 6 de juny.

Les entrades per veure’ls es podran reservar de forma gratuïta a partir del dimecres 26 de maig a les sis de la tarda a través d’aquest mateix web.

Es podran agafar 4 entrades com a màxim.

Caldrà que tothom tingui entrada per accedir a la plaça, tret dels nens de fins a 2 anys que no ocupin cadira.

Les entrades per veure ballar els Gegants, els Cabeçuts i els Cavallets per Corpus es podran agafar de forma gratuïta a partir del 26 de maig a les sis de la tarda a través del web d’Olot Cultura. Perquè el màxim número de persones pugui veure la faràndula hi haurà quatre ballades: el dissabte 5 de juny a les 18 i a les 20 h i el diumenge 6 de juny a les 10 i a les 12 h. Es posaran a disposició unes 1.200 entrades entre les quatre sessions. Es podran agafar 4 entrades per venta. Per accedir a la plaça tothom haurà de tenir entrada, menys els nens de menys de 2 anys que no ocupin cadira.

La celebració de Corpus d’aquest any serà doblement especial. D’una banda, perquè per primer cop també ballaran els Cabeçuts i els Cavallets, després de la modificació del Protocol de la Faràndula. De l’altra, perquè aquest 2021 es compleixen 500 anys de la primera referència que es té d’un Gegant ballant per la ciutat.

El que no es farà aquest any serà la Sardana de Corpus. L’Associació Cultural i Sardanista Flor de Fajol ha decidit deixar per l’any que ve la tradicional Sardana per les dificultats organitzatives vinculades a la pandèmia.

Seguint amb les normatives i mesures per evitar la propagació de la COVID, s’ha establert un protocol de seguretat per a la celebració del Corpus a Olot. Per garantir les distàncies de seguretat a la Plaça Major es col·locaran cadires per seguir els balls i hi haurà controls d’accés al recinte, que tindrà l’aforament limitat.