225 persones han participat de l’activitat, des del setembre del 2019. En acabar, els grups han valorat molt favorablement l’Escape Room i asseguren haver-s’ho passat molt bé.

L’Escape Room es fa cada dissabte, a les 19.30 h, quan el museu tanca les portes. Està pensat per a grups d’entre 5 i 6 persones i cal reservar hora.

225 persones han participat de “Un sacco di sangue”, l’Escape Room del Museu dels Sants, des que es va crear l’activitat al setembre del 2019. Dels 40 grups que han fet l’activitat, la pràctica totalitat estaven formats per veïns de La Garrotxa, tot i que també n’hi ha hagut algun amb persones del Ripollès i un altre amb gent vinguda de Barcelona.

En acabar l’activitat, les valoracions per part dels participants són altament satisfactòries. “Una manera diferent i original de descobrir el Museu dels Sants”, “Ens ho hem passat molt bé. Una activitat ideal per fer amb la colla”, són alguns dels comentaris que han escrit.

L’Escape Room del Museu dels Sants es fa cada dissabte, a les 19.30 h, quan el museu tanca les portes. Els participants han de resoldre diversos enigmes recorrent les sales i passadissos del museu. Tenen 90 minuts per enfrontar-se a un seguit d’amenaces i sortir de l’edifici abans no sigui massa tard. L’activitat és per a grups d’entre 5 i 6 persones i cal apuntar-se prèviament trucant al 972 26 67 91 o escrivint a museusants@olot.cat. Està recomanada per a majors de 16 anys.

Aquests dies l’Escape Room estrena nova imatge, feta pel dissenyador gràfic i artista del Lettering Dani Agostini. Partint de la idea d’intriga dins el museu, ha jugat amb la mà d’un dels sants i la llanterna de l’Escape Room. La imatge es potencia amb un lettering fet a mà amb canya càlem recollida a la Garrotxa, una eina molt similar a la que s’utilitza al taller artesà del museu.

Més informació