L’Espai TIC, que fa cinc mesos que va entrar en funcionament, dona suport a les persones que ho necessitin en temes relacionats amb internet i tecnologies de la informació i comunicació.

És un servei gratuït i obert a tothom. Per fer-ne ús només cal demanar hora a la Biblioteca o a través del web olotcultura.cat.

Demanar el DNI electrònic, gestionar enllaços preferits, traspassar les dades d’un mòbil vell a un de nou, aprendre a fer servir aplicacions com Wikiloc o ordenar i gestionar les fotos,  són algunes de les peticions que han fet els usuaris que, fins ara, han acudit a l’Espai Tic de la Biblioteca.

Es tracta d’un servei personalitzat en què, un tècnic informàtic, ajuda les persones que tenen alguna necessitat o inquietud relacionada amb les tecnologies de la informació i la comunicació.

Fins ara s’han atès una trentena de consultes. Hi ha hagut una bona acollida per part dels usuaris i, diverses persones, han demanat més d’una sessió.

És un servei gratuït, que ofereix la Biblioteca Marià Vayreda a tots els ciutadans que ho sol·licitin. Només cal concertar una cita trucant al 972 26 11 48, al taulell de la Biblioteca o enviant un missatge a través del formulari que es troba a www.olotcultura.cat/espaitic.

Aquest servei de suport formació TIC respon a una demanda creixent dels usuaris de la Biblioteca, que fins ara no tenien enlloc on anar a resoldre els seus dubtes relacionats amb les TIC. La Biblioteca Marià Vayreda és el lloc idoni perquè s’ofereixi aquesta formació ja que és un espai amb molt de moviment, al centre de la ciutat on hi van persones de totes les edats. La voluntat és contribuir a reduir l’escletxa digital.

Més informació