Es tracta d’una activitat per a nois i noies d’entre 12 i 16 anys, que volen experimentar amb la literatura, la música, la dansa i el circ.

L’Estiu Riu inclou 23 activitats organitzades per l’Ajuntament d’Olot. Les inscripcions es podran fer del 3 al 15 de maig, preferentment a través d’internet.

L’Estiu Riu estrena el projecte Fart@ d’avorrir-me, una activitat per a joves d’entre 12 i 16 anys que tindrà lloc al mes de juliol. Està destinat a tots aquells que tenen inquietuds culturals i que volen experimentar amb la literatura, la música, la dansa i el circ. Cada setmana s’endinsaran a fons en una de les arts, ja sigui fent acrobàcies i malabars, coneixent el cos a través del moviment, creant i enregistrant una cançó i el seu videoclip o explorant Olot a partir de fotos, lletres i dibuixos.

L’especialista en promoció lectora Àgata Losantos, l’associació Un salt al circ, el coreògraf Quim Bigas i l’associació El Sac són els encarregats de dirigir les activitats de cadascuna de les quatre setmanes. Els joves es poden apuntar a tot el projecte o assistir només a aquella setmana que els interessa més. Per assistir a l’activitat, no cal tenir coneixements previs de cap de les diferents tècniques. Aquest projecte és un dels primers fruits de la fusió de Cultura i Educació en una única àrea.

Aquesta és una de les 23 activitats que s’han organitzat des de l’Ajuntament d’Olot amb motiu de l’Estiu Riu. Es tracta d’una oferta molt variada que inclou propostes esportives, tecnològiques, artístiques, culturals i de lleure educatiu. Es troben propostes que engloben un ampli ventall d’edats, des dels 2 fins als 18 anys. Totes les activitats tenen una clara intencionalitat educativa .

Les inscripcions per apuntar-se a l’Estiu Riu començaran el dimarts 3 de maig i duraran dues setmanes fins al diumenge 15 de maig. S’aconsella fer les inscripcions preferiblement per internet a través de l’enllaç que es podrà consultar a https://ime.olot.cat/. Qui necessiti ajuda també ho pot fer de manera presencial a la planta baixa de l’Hospici, de dilluns a divendres de 9 a 15 h durant les mateixes dates. No cal demanar hora.

Més informació