La mostra dedicada a l’artista olotina Anna Manel·la ha tingut una gran acollida de públic.

Entre l’exposició i les activitats complementàries organitzades han passat per l’Hospici més de 8.000 persones. Un nombre destacat de visitants ha visitat les sales en més d’una ocasió i s’han detectat perfils de públic molt variats.

També han visitat la mostra 25 grups escolars, i diverses escoles de ciutat han fet projectes relacionats amb l’obra i la figura de Manel·la, com una emotiva performance que van dur a terme al Firal alumnes de l’Escola del Morrot. D’altra banda, a l’espectacle Sense lluna, de la companyia Samfaina de Colors, programat al Teatre i inspirat en l’univers artístic d’Anna Manel·la, hi van assistir prop de 200 persones.

Tot plegat és la constatació de la gran capacitat de connexió i comunicació que té l’obra d’Anna Manel·la. Fruit de la mostra, s’ha editat el catàleg Anna Manel·la. La dona i el mur, que conté textos d’artistes i amics que junts fan un retrat de l’artista i la seva obra. El catàleg es pot comprar a les llibreries de la ciutat i al Museu de la Garrotxa.

L’exposició titulada Si jo pogués. Anna Manel·la (1950- 2019) es va poder veure a la Sala Oberta i a la Sala Oberta 2 del Museu de la Garrotxa del 3 de setembre del 2022 al 15 de gener del 2023.