La Biblioteca Marià Vayreda organitza un concurs d’estiu per fomentar la lectura entre infants i joves d’entre 8 i 16 anys.

Les inscripcions es tanquen el 26 de juny, dia que comença el concurs. L’activitat és gratuïta i té premis.

La Biblioteca Marià Vayreda obre avui les inscripcions per a una nova edició del concurs d’estiu “Llegir té premi“, adreçat a infants i joves d’entre 8 i 16 anys.

Del 26 de juny al 27 d’agost, els participants podran triar una lectura entre totes les propostes en català, castellà i anglès per després respondre una sèrie de reguntes sobre el que han llegit. Amb els encerts, aconseguiran punts que els permetran pujar de nivell, desbloquejar peces del seu avatar, guanyar medalles virtuals i ascendir als rànquings per optar a més premis. Com més títols llegits i respostes encertades, més punts se sumen al compte del participants.

Les lectures a escollir es troben als expositors de la sala infantil i del primer pis de la Biblioteca. Algunes d’elles estan disponibles per llegir a la mateixa plataforma o es poden trobar a l’eBiblioCat, el servei de préstec digital de les biblioteques públiques de Catalunya, o a través de la seva xarxa de biblioteques públiques.

La participació és individual. Addicionalment, cada participant pot crear o unir-se a un equip per accedir als premis d’equips. Hi ha premis per als guanyadors de les diferents categories.

Les inscripcions es poden fer fins el 26 de juny a www.llegirtepremi.cat. L’activitat és gratuïta i cal tenir el carnet de la Biblioteca.