Tothom qui hi vulgui participar ha de penjar un vídeo de les seves instal·lacions a les xarxes socials amb l’etiqueta #lluerniaathome abans del divendres 27 de març.

El festival farà una edició extraordinària virtual aquest dissabte 28 de març.

Els organitzadors del Festival Lluèrnia han ideat una iniciativa per fomentar la creativitat aquests dies de confinament. Fan una crida a tothom qui ho vulgui que pengi a les xarxes socials un vídeo d’instal·lacions casolanes del Lluèrnia amb l’etiqueta #Lluèrniaathome. Hi ha temps fins al divendres 27 de març.

L’endemà, el dissabte dia 28 de març a les 20 h, tindrà lloc la primera edició confinada del Lluèrnia. Es tracta d’una edició extaordinària, fora de la seva data habitual, que comptarà amb una retransmissió en directe des del web del festival. Allà s’hi recolliran tots els vídeos breus que s’hagin penjat, que aniran acompanyats d’una visita guiada.

Des del Festival subratllen que les instal·lacions s’han de fer amb aquells materials que ja es tinguin a casa i que no està permès sortir a comprar res, ja que el país es troba sota confinament. Confien que la iniciativa ajudi a incentivar la creativitat, la solidaritat i el bon humor, a més de distreure a la ciutadania.

Més informació